მარანი

ჩვენი თეთრი ღვინოები დადუღებულია და დაძველებულია ქვევრში დაახლოვებით 6 თვის განმავლობაში გამოიყენება კანთან კონტაქტი ქვევრში დაძველების მთელ პერიოდში. მუქი ფერი განსაზღვრულია ხანგრძლივი კანთან კონტაქტით, ვენახების სიძველით და ტერუარით.

წითელი ღვინოები დადუღებულია ქვევრში 14–18 დღის განმავლიბაში  შემდეგ დაცალკევებული ჭაჭისაგან და დაძველებულია ქვევრში ანდა ზოგჯერ მუხის კასრებში, სტაბილურობისა და ჟანგბადთან მცირე ურთიერთობისათვის. ორივე  ღვინო გადაიტანება უჟანგავ რკინის ავზებში ბოთლებში ჩამოსხმამდე, ბოლო ბუნებრივ მდგომარეობამდე.

 ყველა ჩვენი ღვინო გაუფილტრავია.

#

ვენახები და ჯიშები

ჩვენი ყურძნის მოსავალი იკრიფება კახეთის რამოდენიმე სოფელში,  საფერავი, რქაწითელი, და მწვანე მოკრეფილია თელავის რაიონ სოფელი წინანდალსა და კურდღელაურში

გაიგე მეტი
#

მარანი

ჩვენი თეთრი ღვინოები დადუღებულია და დაძველებულია ქვევრში დაახლოვებით 6 თვის განმავლობაში გამოიყენება კანთან კონტაქტი ქვევრში დაძველების მთელ პერიოდში.

გაიგე მეტი